Textiel bedrukking

Uw logo of tekst bedrukt op kleding.


Kleding bedrukken voor een scherpe prijs?


Voor prijzen en aantallen neem contact met ons op. Offerte aanvragen

Textiel bedrukking

Bedrijfskleding
Bedrijfskleding maakt u herkenbaar voor uw klanten en voor de omgeving. Daarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om hun medewerkers in herkenbare bedrijfskleding hun werk te laten doen. Maar niet alleen voor bedrijven kan het nuttig of zelfs noodzakelijk zijn om te kiezen voor universele kleding. Jongum Drukkerij werkt ook voor sportverenigingen en organisaties.

Universele bedrijfskleding
U kunt bij Jongum Drukkerij terecht voor universele bedrijfskleding van superieure kwaliteit. Of u nu schilder bent of bakker, wij hebben de juiste bedrijfskleding voor u. Of u nu in een autogarage werkt of als schoonmaker, wij zorgen ervoor dat u of uw personeel er altijd keurig verzorgd en direct als medewerker herkenbaar uitziet tijdens het werk. Of u uw werk nu binnen of buiten uitvoert, Jongum Drukkerij heeft de juiste kleding voor u.

Bedrijfskleding met logo of tekst
Het is uiteraard mogelijk om bij ons bestelde bedrijfskleding of sporttenues te laten voorzien van een logo, de naam van een speler of een rugnummer. U bepaalt welke tekst op de kleding moet worden aangebracht en wij zorgen ervoor dat uw bestelling conform opdracht wordt uitgevoerd. Heeft u speciale wensen dan kunt u deze uiteraard aan ons voorleggen zodat wij zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet kunnen komen.

Neem contact op voor meer informatie
Bent u op zoek naar goede kwaliteit bedrijfskleding of sportkleding? Neem dan zeker contact met ons op. Wij sturen u graag een passende offerte of adviseren u naar aanleiding van uw wensen. Of u nu op zoek bent naar bedrijfskleding voor een kleine onderneming of een nieuw tenue voor het complete elftal van de plaatselijke voetbalclub, Jongum Drukkerij is geen uitdaging te groot. Wij gaan graag voor u aan de slag om er iets moois van te maken.

 

Kantoor adres

Loppersumhof 120
6835MC Arnhem

Ma t/m vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo- & feestdagen: gesloten

KvK: 66145422
BTW: NL092717172B01