Paraplu's

Uw logo bedrukt op paraplu's.


Doet u wel eens een promotieactie op straat? Draag dan een paraplu met uw logo en u wordt sneller en dus gemakkelijker herkend.


Aantallen
Staffel prijs p/s
25 tot 50
€ 19.95 ex btw.
51 tot 100
€ 16.15 ex btw.
101 tot 250
€ 12.70 ex btw.
251 tot 500
€ 10.25 ex btw.
500 of meer
€ 9.45 ex btw.
Minimale afname is 25 stuks. Prijzen is inclusief bedrukking.
Offerte aanvragen

Paraplu's

Bedrukte paraplu’s
En bedrukte paraplu kunt u op verschillende manieren voor de promotie van uw bedrijf gebruiken. Allereerst is het een leuk relatieschenk dat u cadeau kunt geven aan trouwe klanten of bij het afnemen van een grote order. Maar u kunt zo’n opvallende paraplu ook inzetten als extra blikvanger. U kunt hem gebruiken bij de inrichting van uw etalage. Wanneer u met uw bedrijf op een beurs of congres staat kunt u een paraplu met uw logo inzetten bij de inrichting van uw stand. Op deze manier heeft u een extra optie om de aandacht op uw bedrijf te vestigen.

Een bedrukte paraplu bij promotieacties
Doet u wel eens een promotieactie op straat? Draag dan een paraplu met uw logo en u wordt sneller en dus gemakkelijker herkend. In combinatie met goed verzorgde bedrijfskleding creëert u hiermee het ideale plaatje voor een goede promotie van uw bedrijf. Heeft u een nieuw product dat u onder de aandacht wilt brengen? Laat dan paraplu’s bedrukken met een opvallende tekst om juist de aandacht op dit nieuwe product te vestigen. Een simpele maar doeltreffende manier om goed reclame te maken. Tot slot kunt u paraplu’s bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam ook prima inzetten bij de sponsoring van sportevenementen of sportclubs.

Bestel nu professioneel bedrukte paraplu’s
Wilt u ook professioneel voor de dag komen op een beurs, bij een bedrijfspresentatie of promotie, laat dan mooie en stevige paraplu’s bedrukken met uw logo. Of kies voor een pakkende tekst als u een nieuw product wilt promoten of de aandacht wilt vestigen op een jubileum of een speciale actie. U kunt voor uw order direct vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij gaan graag voor u aan de slag om mooie en professionele producten af te leveren. U ontvangt voordat uw order in productie gaat een proef van het ontwerp zodat u vooraf weet hoe dit er precies uit gaat zien.

 

Kantoor adres

Loppersumhof 120
6835MC Arnhem

Ma t/m vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo- & feestdagen: gesloten

KvK: 66145422
BTW: NL092717172B01