Onderzetters hardboard

Perfect voor in uw bedrijfskantine onderzetters met uw bedrijfslogo.


Ideaal voor in uw (bedrijfs-)kantine nu gedrukt met uw logo of ontwerp.


Aantallen
Staffel prijs p/s
50 tot 100
€ 1.99 ex btw.
101 tot 250
€ 1.77 ex btw.
251 tot 500
€ 1.58 ex btw.
501 tot 750
€ 1.45 ex btw.
751 tot 1000
€ 1.15 ex btw.
1001 of meer
€ 0.99 ex btw.
Minimale afname is 50 stuks. Prijzen is inclusief bedrukking.
Offerte aanvragen

Onderzetters hardboard

Onderzetters
In veel horecagelegenheden wordt nog steeds gebruik gemaakt van de bekende bierviltjes. En in bedrijfskantines of op kantoor blijft de onderzetter meestal helemaal achterwege, met als gevolg lelijke kringen op de tafel. Daar kunt u nu verandering in brengen. U kunt bij Jongum Drukkerij bedrukte onderzetters bestellen met een rubber onderzijde om wegglijden te voorkomen. De onderzetters kunnen worden bedrukt met uw bedrijfslogo, uw bedrijfsnaam of een full colour foto. Op deze manier kiest u voor een professionele en zakelijke uitstraling.

Bedrukte onderzetters voor uw horecabedrijf
Heeft u een horecaonderneming? Dan wilt u natuurlijk goed voor de dag komen bij uw klanten. Dus weg met die al honderden keren hergebruikte bierviltjes en mooie professioneel gemaakte onderzetters op tafel die als een echte blikvanger dienen. U kunt kiezen uit een rond of vierkant model. Voor een wat speelser effect kunt u natuurlijk ook beide modellen bestellen. U kunt uw onderzetters ook laten bedrukken met een pakkende tekst, bijvoorbeeld ter gelegenheid van het jubileum van uw bedrijf of met het jaar van oprichting op de onderzetter. In alle gevallen geeft u extra sfeer aan uw restaurant, bistro of café.

Bestel nu professioneel bedrukte onderzetters
Heeft u al een leuk idee in uw hoofd voor uw gepersonaliseerde onderzetters? Vraag dan vandaag nog een offerte aan voor uw opdracht voor het bedrukken van onderzetters. Uiteraard daalt de prijs per stuk naarmate u er meer bestelt, het is dus aan te raden om vooraf een goede calculatie te maken van het aantal onderzetters dat u denkt nodig te hebben. U ontvangt een proefdruk van uw ontwerp voordat wij uw opdracht in productie nemen zodat u weet hoe de onderzetters eruit gaan zien. Als u ergens niet tevreden over bent dan kan dit vanzelfsprekend nog worden aangepast. Wij streven er altijd naar om uw order zo snel mogelijk uit te voeren.

 

Kantoor adres

Loppersumhof 120
6835MC Arnhem

Ma t/m vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo- & feestdagen: gesloten

KvK: 66145422
BTW: NL092717172B01