Muismatten

Uw logo of afbeelding op muismatten.


Muismatten laten bedrukken is een prima mogelijkheid om uw bedrijf op een leuke manier te promoten.


Aantallen
Staffel prijs p/s
25 tot 50
€ 8.52 ex btw.
51 tot 100
€ 7.67 ex btw.
101 tot 250
€ 7.38 ex btw.
251 tot 500
€ 6.85 ex btw.
500 of meer
€ 5.45 ex btw.
Minimale afname is 25 stuks. Prijzen is inclusief bedrukking.
Offerte aanvragen

Muismatten

Muismatten
Met een muismat zorgt u ervoor dat u de muis van uw computer probleemloos kunt gebruiken. Door gebruik te maken van een muismat kunt u uw muis nauwkeurig bedienen en voorkomt u bovendien dat uw muis beschadigd raakt. Ook nu vrijwel alle computermuizen optisch zijn en de ouderwetse muizen met een balletje overal zijn verdwenen kan een bedrukte muismat erg handig zijn. U kunt zo’n muismat ook gebruiken als de ondergrond niet ideaal is, bijvoorbeeld als u op locatie bent en daar uw laptop wilt bedienen. Met een professioneel bedrukte muismat met het logo van uw bedrijf maakt u natuurlijk direct een betrouwbare indruk.

De bedrukte muismat als relatiegeschenk
Muismatten laten bedrukken is een prima mogelijkheid om uw bedrijf op een leuke manier te promoten. U kunt een muismat laten bedrukken met een full colour foto, met uw bedrijfslogo of een zelfgekozen tekst. Met deze laatste optie kunt u bijvoorbeeld de aandacht vestigen op een speciale actie of het jubileum van uw bedrijf. Een combinatie van opties is uiteraard ook mogelijk. De muismat heeft een slip vaste onderzijde zodat hij tijdens het gebruik perfect op zijn plaats blijft liggen. De muismat is leverbaar in twee formaten, te weten rond en rechthoekig. De bedrukte muismat is ideaal om weg te geven ter promotie als u op een beurs staat of bij de opening van uw bedrijf.

Ook voor uw bedrijf professioneel bedrukte muismatten
Wilt u voor uw bedrijf een professionele uitstraling? Bestel dan bedrukte muismatten van hoogwaardige kwaliteit. Jongum Drukkerij voorziet de muismat op vakkundige wijze van uw bedrijfslogo of een leuke tekst, die kan worden gecombineerd met een foto in full colour. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw bedrukte muismatten en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie met een passend aanbod. Uiteraard geldt een lagere stuks prijs naarmate u een groter aantal bedrukte muismatten besteld.

 

Kantoor adres

Loppersumhof 120
6835MC Arnhem

Ma t/m vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo- & feestdagen: gesloten

KvK: 66145422
BTW: NL092717172B01