Mokken

Uw logo, tekst of afbeelding op mokken bedrukt.


Uw (bedrijfs-)logo of afbeelding bedrukt op mokken?


Aantallen
Staffel prijs p/s
36 tot 108
€ 4.54 ex btw.
109 tot 180
€ 4.24 ex btw.
181 tot 252
€ 4.04 ex btw.
252 tot 324
€ 3.90 ex btw.
324 tot 396
€ 3.76 ex btw.
397 of meer
€ 3.55 ex btw.
Minimale afnamen is 36 stuks. Prijzen is inclusief bedrukking.
Offerte aanvragen

Mokken

Mokken bedrukken
Om uw bedrijf een zakelijke uitstraling te geven is het belangrijk om uw huisstijl op meerdere fronten door te voeren. Een prima manier om uw bedrijfsnaam extra onder de aandacht te brengen is een bedrukte koffiemok met uw logo. U kunt deze mokken gebruiken voor uzelf en uw personeel. Maar u kunt ze uiteraard ook gebruiken als u bezoekende klanten of relaties een kop koffie of thee aanbiedt. Een mok met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam geeft uw onderneming een professionele uitstraling, het zegt iets over hoe serieus u uw bedrijf en de klanten neemt. Een met uw logo bedrukte mok kunt u natuurlijk ook gebruiken als relatiegeschenk.

Zo wordt een standaard mok bijzonder
Bij Jongum Drukkerij kunt u standaard witte mokken laten bedrukken. Deze mokken hebben een diameter van 80 mm. U kunt uw logo op de mok laten drukken maar ook een pakkende tekst, bijvoorbeeld de slogan van uw bedrijf. Ook is het mogelijk om een foto op de mok te laten zetten. Op deze manier kunt u ook uw medewerkers ieder hun eigen thee- of koffiemok geven en er ook een aantal voor gasten laten bedrukken. U kunt de mokken laten bedrukken zoals u dat wilt en er zo dus een geheel eigen stijl aan geven.

Bestel nu professioneel bedrukte mokken
Laat uw mokken bedrukken door Jongum Drukkerij en geef uw bedrijf daarmee een professionele en zakelijke uitstraling. Wij leveren topkwaliteit mokken met een bedrukking die vaatwasmachine bestendig is en daardoor lang meegaat. U kunt op een later moment altijd mokken bijbestellen. Wij sturen u graag een passende offerte voor uw opdracht. U krijgt een proefdruk te zien voordat wij uw order in productie nemen.

 

Kantoor adres

Loppersumhof 120
6835MC Arnhem

Ma t/m vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo- & feestdagen: gesloten

KvK: 66145422
BTW: NL092717172B01