Caps / Petten

Ideaal ter promotie voorzie uw logo op caps.


Ruim aanbod aan kleuren en modellen caps en petten.


Aantallen
Staffel prijs p/s
25 tot 50
€ 7.95 ex btw.
51 tot 100
€ 6.45 ex btw.
101 tot 250
€ 4.40 ex btw.
251 tot 500
€ 3.90 ex btw.
500 of meer
€ 3.45 ex btw.
Minimale afname is 25 stuks. Prijzen is inclusief bedrukking.
Offerte aanvragen

Caps / Petten

Caps en petten
Het product dat zich bij uitstek leent voor het bedrukken met een bedrijfslogo is een cap. Een stoere pet bedrukken met uw bedrijfslogo geeft u ongekende mogelijkheden om uw bedrijf op een leuke en speelse manier te promoten. U kunt deze caps bijvoorbeeld weggeven tijdens een open dag op het bedrijf. Zeker als er ook kinderen komen kijken bij uw bedrijf is een leuke pet een cadeautje waarmee u veel jonge bezoekers blij zult maken. Maar een met uw logo bedrukte pet geeft nog meer mogelijkheden.

Blikvanger bij promotie acties
Gaat u de straat op om uw bedrijf te promoten of bent u aanwezig op een bedrijfspresentatie, beurs of congres? Grijp deze mogelijkheid dan aan om u of uw medewerkers uit te dossen met een grappige pet met uw logo of een pakkende slogan. Bij Jongum Drukkerij kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren en modellen caps en petten. Wij voorzien deze vervolgens professioneel van uw logo, slogan of bedrijfsnaam. U kunt deze pet dragen om direct herkenbaar te zijn voor bezoekers van een beurs of voor het winkelend publiek op zaterdagmiddag. U kunt op deze manier gemakkelijk de aandacht trekken. Een pet laten bedrukken met uw logo kan ook handig zijn voor het personeel in uw winkel. Klanten kunnen hen snel herkennen als ze bijvoorbeeld een vraag willen stellen.

Bestel bedrukte caps voor de scherpste prijs
Wilt u professioneel bedrukte petjes voor uw medewerkers of om cadeau te geven aan uw klanten? Bestel ze dan bij Jongum Drukkerij. Wij bedrukken de caps met een water- en was bestendig logo of een pakkende tekst. U krijgt uiteraard vooraf een proefdruk te zien van het uiteindelijke resultaat. Afhankelijk van het aantal dat u bestelt kunnen wij u een scherp aanbod doen. Wanneer u een offerte aanvraagt ontvangt u zo snel mogelijk een reactie.

 

Kantoor adres

Loppersumhof 120
6835MC Arnhem

Ma t/m vr: op afspraak
Za: op afspraak
Zo- & feestdagen: gesloten

KvK: 66145422
BTW: NL092717172B01